Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/juletrauma.dk/public_html/wp-content/themes/minimalisto/functions.php on line 0
Om juletrauma.dk

Om juletrauma.dk

 

Mange danskere har det anstrengt med julen, nogen mere end andre. Hvis vi deler vores historier, vil alle kunne forstå at julen stadig er glædens tid, men at det for mange også er en tid fyldt med minder som ikke er så glædesfyldte.

Derfor fik jeg ideen til at en juletrauma blog. Meningen er at du både skal smile, grine og græde af de historier du kommer til at læse.

Jeg bidrog selv til denne side, min historie kan du læse her

Siden startede i 2011 og fik både mange indlæg og mange kommentarer, i 2012 har vi fået hjælp fra Thomas Christensen fra tribe.dk som har lavet det grafiske design og hjulpet med Facebook siden.

Kommenter gerne, det betyder meget for dem som har skrevet historierne at høre fra læserne, så hvis du har et par sekunder til at skriv lidt, så brug tiden på det.

Hvis du vil have mere at vide om bloggen så kontakt mig på  jeppeengell@gmail.com eller +45 40728990

Tak til alle som har bakket op om ideen.

Jeppe Engell