Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/juletrauma.dk/public_html/wp-content/themes/minimalisto/functions.php on line 0
Juletrauma blog 10

Dagens indlæg

 

Juletrauma blog 10

Af: “Mofling” ønsker ikke at få sit rigtige navn frem hvasnakkerduom.blogspot.com & twitter.com/mofling

Da jeg var en lille dreng holdt familien jul, med juletræ og das ganze schweinerei, min far var bager og han var en haj til at lave småkager ja til at bage i det hele taget. Tiden gik og det havde nu været en del år siden, han havde haft kræfter til at bage, men min bror og jeg var mødt trofast op hvert år for at fejre jul med de gamle.

Den første jul efter min far døde af lungebetændelse og lungesvigt, ringede jeg til min Mor. Jeg tilbød hende at min bror og jeg kunne lave maden, så hun ikke skulle stå for andet end at lægge hus til. Min Mor afslog, hun skulle med sin klub for lungesvækkede til Harzen for at fejre jul med dem. Den samme klub, der fik hende til at ryge igen efter, hun var stoppet med at ryge, på grund af KOL og rygerlunger.

Min bror ringede også til hende for at overtale hende, men billetten var købt og den skulle jo ikke gå til spilde. Jeg tror aldrig at det gik op for hende, hvor meget min bror og jeg havde brug for den jul, havde brug for at tage afsked med den tradition.

Min bror og jeg vidste nemlig godt, at det ville blive Mors sidste jul. Hun elskede min far over alt andet på jorden. Det var tvivlsomt om hun kunne eller ville leve uden ham.

Hun begik selvmord nogle måneder senere…

Glædelig jul alle sammen.

6 comments

 1. Thea
  10/12/2011

  Uha, det er en barsk historie. Jeg er meget rørt..

 2. Judi Lund Finderup
  11/12/2011

  Tak, for din historie.

 3. Mofling
  12/12/2011

  Tak, for de søde ord. her og på Twitter. Ja og på bloggen.

 4. Ibs
  12/12/2011

  Ej, men for fanden, Mofling, sikken grusom historie. Alt godt til dig og dine, knus og mange tanker!

 5. Thomas
  12/12/2011

  Forpokker Mofling, du er lige ved at få mig til at flæbe på jobbet. Det er altså en hardcore historie. Kram her fra.

 6. Mofling
  17/12/2011

  Tak.

Skriv et svar

Name*

e-Mail * (will not be published)

Webside