Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/juletrauma.dk/public_html/wp-content/themes/minimalisto/functions.php on line 0
Bliv skribent på juletrauma.dk

Bliv skribent på juletrauma.dk

Juletrauma.dk blev lanceret i 2011 og hver dag i december kom der et indlæg på siden der fortalte en historie om julen som skabte eftertanke hos de som læste historien.

Vi har brug for 24 nye historier og vil gerne modtage bidrag. Sidste år fik vi flere end vi kunne offentliggøre og nogen blev valgt fra, det kommer også til at ske i år.

Historierne var meget forskellige og sådan skal det være.

Reglerne for indlæg på siden er enkle, og er baseret på det jeg lærte ved at drive siden sidste år.

Indlæg modtages på jeppeengell@gmail.com

Længde:

Der må maksimalt være 1400 ord i historien. Hvis historierne bliver længere end det, forbeholder vi os retten til at forkorte indlægget.

Anonymitet:

Der er helt OK, hvis du vil være anonym, men jeg skal kende din identitet, som vil blive behandlet fortroligt. Jeg udgiver ikke historier for enhver pris, men hvis anonymitet er det som skal til, for at en vigtig historie bliver fortalt, er det fint med mig.

Rettigheder:

Juletrauma.dk udkommer muligvis som e-bog på et tidspunkt, giver du mig tilladelse til at ligge historien på siden, giver du også tilladelse til at bliver udgivet som e-bog.

Du må gerne bruge historien på din egen blog, men først efter den er udgivet på juletrauma.dk, du bliver meddelt datoen.

Fortrydelse/redigering:

Baseret på sidste års erfaringer, kan indlæg fortrydes og/eller redigeres efter udgivelse.